WACHTWOORD VERGETEN

U weet uw wachtwoord niet meer?

U heeft van de beheerder van de website van Sociëteit Apeldoorn een email ontvangen met de wijze waarop u het besloten gedeelte kunt bekijken. In deze mail staat uw gebruikersnaam en wachtwoord. 

U kunt deze email terug vinden in uw email programma, kijkt u ook eens bij de verwijderde berichten. Mocht u desondanks het email bericht niet terug kunnen vinden dan staat het antwoord wellicht hieronder.

Wat is het besloten leden gedeelte.

Het besloten gedeelte wordt aangeduid met een slotje welke u kunt zien bij het menu item, deze zijn alleen toegankelijk voor geregistreerde leden van Sociëteit  Apeldoorn.

Wat is mijn gebruikersnaam?

Uw gebruikersnaam is het email adres welke bekend is bij de Sociëteit Apeldoorn.

Wat is mijn wachtwoord?

Uw wachtwoord is uw geboortedatum, deze dient u in te vullen inclusief de koppel streepjes. Is uw geboorte datum bijvoorbeeld 10 December 1951 dan vult u als wachtwoord in: 10-12-1951

Ik ben net lid maar heb nog geen email ontvangen

Wij streven ernaar om nieuwe leden binnen 10 werkdagen te voorzien van de inlog gegevens.

Ik heb geen mail ontvangen maar ik ben wel lid

Dat kan 2 oorzaken hebben:

  • Misschien zit uw activatie mail in de spam map of ongewenste items van uw email programma.

 

  • Mogelijk zijn uw gegevens nog niet verwerkt door Sociëteit Apeldoorn en zijn uw gegevens nog niet door gegeven aan de website beheerder. Bent u al langer lid dan 10 werkdagen en heeft u geen gegevens ontvangen voor het besloten gedeelte? Stuurt u dan een email naar secretaris@societeitapeldoorn.nl

Geen van de bovenstaande oplossingen werkt voor mij

Kunt u nog steeds niet inloggen? Vult u dan onderstaand formulier in.